Bilete pentru concertul GUNS N’ ROSES de la Arena Națională București

0

Biletele pentru concertul GUNS N’ ROSES de la Arena Nationala Bucuresti pot fi achizitionate de la GUNSNROSES.EMAGIC.RO, GNR.EMAGIC.RO, BILETE.EMAGIC.RO, precum si din retelele IABILET.RO si ENTERTIX.RO, incepand de vineri, 24 februarie, ora 10:00.

Fanii trupei vor putea achizitiona bilete in avans in cadrul Nightrain Presale, incepand de miercuri, 22 februarie, ora 10:00. De asemenea, publicul va putea achizitiona si pachete VIP, care vor include bilete premium, acces la barul VIP pe tot parcursul concertului si obiecte de merchandise Guns N’ Roses in editie limitata.

PACHETELE VIP NU SUNT RAMBURSABILE SAU TRANSFERABILE. Nu se vor face rambursari sub nicio circumstanta, cu exceptia cazului in care concertul va fi anulat. Pachetele VIP sunt NOMINALE si nu sunt premise modificari de nume sub nicio circumstanta. Orice obiecte fizice, precum obiectele de merchandise si ecusonul comemorativ laminat, vor fi inmanate clientilor in seara concertului. Ecusoanele laminate sunt comemorative si nu ofera acces in locatie sau in culise.

ACCES MINORI: Organizatorii nu incurajeaza prezenta copiilor mai mici de 12 ani la concerte din cauza sunetului si luminilor puternice, insa daca parintii aleg sa vina alaturi de cei mici, o vor face pe propria raspundere, achizitionand bilete de acces si pentru acestia. Minorii vor avea acces in zona de concert doar in baza unui bilet valid propriu. Minorii trebuie să fie însoțiți de un adult, posesor de bilet propriu. Totodată, recomandăm părinților să le asigure copiilor căști de protecție. Castile de protectie sau dopurile de urechi NU vor fi asigurate de catre organizatori.

***

Intrarea la eveniment se face in baza regulamentului organizatorului si include respectarea tuturor restrictiilor si ale posibilelor conditii suplimentare impuse de autoritatile locale inainte de eveniment si in timpul desfasurarii evenimentului.

Mai multe detalii privind regulamentul de acces vor fi comunicate in zilele din apropierea evenimentului. Cumparatorilor de bilet li se recomanda consultarea SITEULUI OFICIAL si a platformelor SOCIAL MEDIA EMAGIC, precum si a siteurilor si paginilor de social media ale platformelor de ticketing partenere (IABILET.RO si ENTERTIX.RO), inainte de participarea la eveniment.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ