Când asfaltează Primăria Mediaș strada Iacob Pisso ?

0

Municipalitatea meedișeană a demarat în luna octombrie a anului 2020, în baza HCL 144/2020, proiectul în valoare de 640.000 lei, privind lucrările de modernizare și asfaștare a străzii Iacob Pisso.

Deși inițial au fost oferite și asumate public două termene de finalizare, în luna mai, iar al doilea termen finalul lunii august / „finalul verii”, până la momentul trimiterii solicitării de presă Obiectiv Media din data de 09.09.2021 obiectivul de investiții nu era finalizat.

Nimic de obiectat că se efectuează lucrări, face parte din normalitata de care mulți cetățeni se bucură în ziua de astăzi, ca și cum asta nu ar fi una din obligațiile sau responsabilitățile unei administrații locale.

De mai bine de o lună mai mulți locatari nu pot băga mașina în curte, din cauza bordurii mult prea ridicată. De când s-au pus bordurile trebuie tot urcat și coborât bordura, întrucât nu s-a făcut „cădere” așa cum vedem la alte porți și proiecte din oraș.

Primăria Mediaș spune despre asta că: „Pe parcursul lucrărilor s-a discutat cu fiecare locatar referitor la accestul spre proprietate și s-a propus amenajarea unei rampe de acces provizorii din piatră spartă pănă la finalizarea covorului asfalti”.

Doar că, fiecare suprafață de piatră spartă înseamnă un cost în plus și putea să fie evitat dacă se făcea din start „căderea”amintită mai sus.

În plus, ceea ce nu au înțeles cei responsabili, este că nu ajunge o singură dată, atâta timp cât lați strada neasfaltată mai bine de o lună. Piatra spartă pusă o singură dată a dispărut după câteva zile, mai ales după ploi, cât să și țină ?

Cât privește covorul asfaltic, primăria spune: „Acesta se va executa până la finele lunii septembrie 2021, cota finală a acestuia va reduce cu minimum 5 cm diferența de nivel actuală față de cota superioară a bordurii”.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ