Ce se întâmplă cu sensul giratoriu de la izvor ? | Ce spune Primăria Mediaș ?

0

De o bună bucată de vreme s-au oprit lucrările la celebrul deja sens giratoriu de la izvor, la ieșirea din Mediaș spre Târnava.

Deși au apărut tot felul de întrebări și comentarii pe rețeaua de socializare Facebook, autoritățile locale nu au spus absolut nimic pe această temă, deși este un lucru normal să le fie oferite informații cetățenilor despre o investiție atât de importantă.

În sfârșit, Primăria Mediaș a răspuns solicitării Obiectiv Media, prin care se arată că lucrările au fost oprite din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile și a precipitațiilor abundente.

„Referitor la solicitarea d-voastră înregistrată la noi cu nr.8097/17.05.2019, vă comunicăm că în cadrul lucrărilor aferente obiectivului de investiții ,Amenajare sens giratoriu Șoseaua Sibiului, ieșire izvor municipiul Mediaș”, condițiile meteorologice nefavorabile și precipitațiile abundente au împiedicat continuarea lucrărilor. Procesul tehnologic pentru execuția patului drumului nu permite lucrări în situația existenței precipitaților și a umidității excesive a terenului. Termenul de finalizare a lucrarilor este trimestrul 3 al anului 2019. Date suplimentare despre investiția sus mentionață se află pe site”.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ