Claudiu Mureșan, apel la solidaritate, pentru ”Hospice Copii si Hospice Adulti Carl Wolff Sibiu” (P)

0

“Locul unde oamenii gândesc în momente, nu în ani” – aceasta a fost descrierea pe care mi-a făcut-o cea care conduce , Ortrun Rhein.

Am simțit profund aceste vorbe în vizita pe care le-am făcut-o vineri. A fost o lecție dură pe care viața mi-a dat-o, arătându-mi umanitatea, licărirea și marea tristețe totodată.

Am văzut îngeri care au grijă de alți îngeri, dar și îngeri care își așteaptă aripile ce îi vor duce spre alte lumi.

E greu de cuprins în cuvinte emoția ce te inundă în acel loc, e nedrept ca în câteva vorbe să însumezi gândurile, privile și nevoile celor de acolo.

Te oprești și plângi atunci când îți dai seama cât de norocos ești tu, cel ce îi ai aproape de tine pe cei dragi.

Însă poate din norocul nostru, al fiecăruia, putem da și altora, putem împărți un strop celor de acolo. Pentru că deși iubirea nu are preț, cu toate strădaniile personalului îngrijitor, pe umerii celor de acolo apasă greutățile uriașe financiare, ca în mai toate așezămintele de acest fel din România.

De aceea fac doar un apel la solidaritate către voi, să faceți o mică donație, pentru ca cei care își petrec ultimile zile din viață la ”Carl Wolf” Sibiu să o poată face în demnitate, iar “trecerea“ lor să se facă fără griji materiale, pecuniare. Acesta este link-ul la care voi puteți face donații.

https://donate.carlwolff.ro

E simplu!

Pentru cei care vreți să donați în numerar, scrieți-mi mesaj mie și voi încerca o să gasim împreună o modalitate de a ajunge banii la ei.

Eu vă mulțumesc din inimă!

Nu mă voi opri aici și mă voi implica în paralel să-i ajut și instituțional, să găsesc calea legislativă prin care putem actualiza alocările și îmbunătăți condițiile, să le aducem la un nivel mai uman, mai decent.

Noi, ca stat, trebuie să intindem o mână spre acești oameni, cei îngrijiți și cei care îngrijesc. E vorba de demnitatea și decența noastră, ca națiune, să nu-i uităm pe cei care au atâta nevoie.

Aceste locuri trebuie să fie o măsură a societății, a grijii și umanității, nu ale abandonului și ale nepăsării statului.

Claudiu Mureșan – Senator USR PLUS 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ