Conferinta pentru parinti-Monica REU-Conectarea prin comunicare

0
logo mana in mana cu fericireaProiectul „Mână în Mână cu Fericirea” organizeaza in data de 24 februarie 2016, ora 17:00, la Casa Gazelor Naturale,  conferința pentru părinţi – CONECTAREA PRIN COMUNICARE- CUM PUTEM CLĂDI O RELAȚIE DE CALITATE CU COPIII NOȘTRI CU AJUTORUL COMUNICĂRII NONVIOLENTE

Educația este mult prea prețioasă pentru a fi motivată de tactici coercitive. Comunicarea Nonviolentă promovează educația motivată de respectul pentru viață, de dorința de a deprinde abilități și de a contribui la bunăstarea proprie si a celorlalți.

Modelul Comunicării Nonviolente dezvoltat de Marshall Rosenberg contribuie eficient la crearea de relații armonioase între părinți și copii, fiind un extraordinar instrument de rezolvare și mediere de conflicte, de ințelegere profunda a nevoilor celor mici și de creare a unui sistem de familie benefic pentru toată lumea.

În această conferință organizatorii vor explora moduri în care ne putem conecta în mod autentic la copii, le putem înţelege nevoile reale şi putem clădi împreună cu ei o relaţie bazată pe iubire necondiţionată, înţelegere reciprocă, cooperare şi empatie.

IATĂ CÂTEVA DIN TEMELE CONFERINTEI:
• De ce este conectarea mai importantă decât corectarea
• Cum ne putem conecta la noi înşine şi la copii în situaţii dificile
• Nevoile de bază ale copiilor şi cum le putem împlini
• 5 cheiţe care ne ajută să oferim copiilor o educaţie bazată pe valori

TRAINER – MONICA REU

Monica Reu este fondatorul si presedintele Asociatiei pentru Comunicare Non-Violenta si primul si singurul trainer roman certificat de Center for Nonviolent Communication. Este formator CNFPA si organizeaza si conduce workshop-uri de CNV din anul 2004, impartasind metoda in cursuri deschise, grupuri de practica, tabere de familie, scoli si institutii. Pasiunea ei este sprijinirea dascalilor, a parintilor si a cuplurilor in implementarea acestui model de comunicare in viata de zi cu zi.
La inceputul anului 2010 a dat nastere celui mai transformator program de dezvoltare personala – fiica ei, Emma. La jumatatea aceluias an, a demarat programul „Educatie empatica – CNV pentru parinti”, din dorinta de a impartasi parintilor modul in care Comunicarea Nonviolenta ajuta la crearea si consolidarea unei relatii bazate pe incredere, respect si empatie, si poate aduce mai multă bucurie şi armonie în viaţa de familie. Pana in momentul de fata, cursul Educatie Empatica s-a bucurat de succes in Bucuresti, Cluj-Napoca, Brasov, Piatra Neamt, Constanta si… Bruxelles.
O prelungire fireasca a acestui proiect a reprezentat-o cursul „Educatie Empatica in scoala si gradinita”, ce a fost sustinut pana acum la Transylvania College in Cluj Napoca si la Casa Montessori din Bucuresti.
Monica este colaborator permanent al emisiunii TV Totul despre Mame si, alaturi de trei dragi prietene este fondator al conceptului Parinte Constient.

Mai multe detalii despre activitatea Monicăi, testimoniale, Comunicarea Empatică şi activitatea Asociatiei pentru Comunicare Nonviolentă găsiţi pewww.nonviolenta.org.

PREȚUL UNUI BILET ESTE DE 50 DE RON
Locurile sunt limitate de aceea participarea se face pe baza de inscriere. Detalii pentru inscriere si achizitionarea biletului gasiti pewww.manainmanacufericirea.rohttps://www.facebook.com/events/1691699117778630/ sau la telefon 0745 598 141.

Organizatorii anunță că mai sunt foarte puține locuri și doar cine se înscrie poate participa la acest eveniment.

Biletele se plătesc în avans și sunt promoționale, în sensul că la Cluj aceeași conferință costă 110 lei, față de 50 cât costă la Mediaș.

afis eveniment

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ