Consiliul Judeţean Sibiu primeşte proiecte pentru finanţare prin Agenda culturală şi cea sportivă

0
Consiliul Judeţean Sibiu reaminteşte că primeşte proiecte culturale şi sportive pe care le va cofinanţa prin Agenda culturală, respectiv Agenda sportivă pe anul 2017.
Astfel, toţi cei interesaţi pot depune proiecte care vor fi selectate pentru a primi o finanţare din bugetul Consiliului Judeţean Sibiu la Centrul de Informare pentru Cetăţeni, situat la parterul instituţiei.

Pentru Agenda culturală, au fost depuse 4 dosare, termenul limită fiind 10 aprilie, în timp ce pentru Agenda sportivă au fost depuse 3 proiecte, data limită fiind stabilită pentru 18 aprilie.

Pentru anul 2017, suma alocată de Consiliul Judeţean Sibiu pentru Agenda culturală a fost majorată la 500.000 lei. La fel şi Agenda Sportivă are alocaţi 500.000 lei.

Ghidul privind accesarea finanțărilor nerambursabile din fonduri publice pentru programe, proiecte și acțiuni culturale în județul Sibiu pe anul 2017 împreună cu anexele aferente, se găseşte pe site-ul Consiliului Judeţean Sibiu la rubrica Acţiunile noastre/Culturale, repectiv Acţiunile noastre/Sportive.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ