Criminalul din Medias a fost dus la audieri, iar apoi in arest

0

criminal medias lozaBărbatul de 31 de ani din Mediaș care în urmă cu aproape două săptămâni a ucis-o cu sânge rece pe vecina sa de 26 de ani a fost externat astăzi și a fost dus de oamenii legii direct la Parchet pentru a fi audiat. Ionel Loza a declarat că regretă ceea ce a făcut. El a primit ordonanță de reținere pentru 24 de ore și a fost dus în arestul poliției după care va fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.

“Ionel Loza a fost externat, l-am ascultat astăzi cu privire la faptă. A apărut un aspect nou, adică faptul că am extins urmărirea penală și pentru violare de domiciliu pentru că a pătruns fără consimțământul victimei în apartament.” a declarat Ioan Boțoc, procurorul care anchetează cazul.

În urma audierilor, anchetatorii spun că tânărul a fost el însuși mirat de ceea ce a făcut.”Este un introvertit care cu greu își exprimă ideile, este și el mirat de grozăvia pe care a făcut-o, foarte, foarte greu legăm un dialog cu el.” a mai precizat procurorul Ioan Boțoc

Procurorii au dispus și o expertiză psihiatrică pentru a se stabili dacă în momentul crimei, tânărul avea discernământ sau nu. Expertiza va fi făcută cel mai probabil săptămâna viitoare. Cert este că bărbatul a premeditat crima pentru că biletul pe care l-a lăsat a fost redactat cu două zile înainte, spun anchetatorii.

Sursă text & foto: www.sibiu100.ro

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ