Dezbatere publică pentru alegerea variantei reprezentative a steagului propriu al municipiului Mediaș

0

Primăria Mediaș organizează o dezbatere publică pentru alegerea variantei reprezentative a steagului propriu al Municipiului Mediaș, în conformitate cu prevederile art. 3 din Legea nr. 141/10.06.2015, privind arborarea și folosirea de către unitățile administrativ teritoriale a steagurilor proprii.

Cele trei variante supuse dezbaterii și consultării publice, concepute cu respectarea prevederilor legale în vigoare, pot fi cosultate atât pe site-ul www.primariamedias.ro, cât și la avizierul special amenajat în Holul Primăriei Mediaș, intrarea B, Centrul de Informare pentru Cetățeni.

Persoanele fizice sau juridice interesate pot trimite opțiunea asupra uneia dintre variantele propuse, până cel mai târziu la data de 14 iulie 2017, ora 13.00, folosind una dintre următoarele forme de comunicare: prin poștă, la adresa: Primăria Mediaș, Piața Corneliu Coposu nr. 3, cod 551017, jud. Sibiu; prin e-mail, la adresa primaria@primariamedias.ro, prin fax la numărul 0269/841198, sau direct la sediul Centrului de Informare pentru Cetățeni din cadrul Primăriei Municipiului Mediaș.

Dezbaterea va avea loc în data de 17 iulie 2017, cu începere de la ora 10.00, în Sala de Ședințe „Daniel Thellmann“ a Primăriei Mediaș.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ