DIALOGUL GENERATIILOR ROCK: TROOPER & CRISTI MINCULESCU si NUTU OLTEANU

0

Unul dintre cele mai iubite grupuri rock din Romania – TROOPER – revine in concert la ARENELE ROMANE pe data pe 1 noiembrie. De aceasta data, intr-un dialog al generatiilor, in care vor avea parteneri doua adevarate legende–CRISTI MINCULESCU si NUTU OLTEANU alaturi de exceptionalii muzicieni suedezi KEN SUNDBERG (bas) si ANDERS DIEPHUIS (tobe).

Spectatorii vor avea parte de un dublu recital intersectat (pentru ca vor exista si cateva piese cantate impreuna), care va include toate succesele artistilor protagonisti, precum si piese noi, unele chiar in prima auditie, dar si cateva cover-uri, in semn de omagiu adus “greilor” rock-ului international: Rolling Stones, Led Zeppelin, AC/DC, Iron Maiden sau Whitesnake .

Intrarea generala va costa 50 de lei, pentru a se permite accesul unui public cat mai numeros. Va fi si o categorie de bilete VIP, care includ o intalnire directa cu artistii, in care vor avea ocazia sa schimbe cateva vorbe si sa se fotografieze cu ei, precum si un poster cu autografele acestora. Organizatorii promit existenta unui numar suficinet de stand-uri cu  vanzare de bere si alte bauturi, precum si merchandising cu specific rock.

Biletele se gasesc pe eventim.ro, bilete.ro, iabilet.ro, blt.ro, in oficiile Postei Romane, magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, casele de bilete de la Sala Palatului si Piata Unirii-2.

sursă text: www.andreipartos.ro

Trooper-si-Minculescu-si-Nutu-Olteanu-1-noiembrie

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ