Direcția de Cultură lansează campania online „Eu stau acasă”

0

Municipalitatea medieșeană prin Direcția de Cultură a demarat campania online intitulată „Eu stau acasă”, care este destinată copiilor dar și părinților, care trebuie să respecte o serie de măsuri de prevenție anunțate de autorități.

Mai jos, comunicatul organizatorilor:

„Dată fiind situația actuală, autoritățile din România au decis închiderea instituțiilor de învățământ pentru a limita răspândirea virusului COVID-19.

Părinții trebuie să se gândească la siguranța și sănătatea lor, a copiilor și a bunicilor. Toți trebuie să dăm dovadă de responsabilitate, să înțelegem și să respectăm măsurile de prevenție anunțate de autorități, să evităm locurile aglomerate, să respectăm regulile de igienă și să stăm în casă.

Copii au nevoie de stabilitate, iar în perioada în care școlile și grădinițele sunt închise principalul motiv de îngrijorare al părinților este gestionarea timpului petrecut în casă și limitarea timpului petrecut în fața calculatorului.

Pentru a sprijini părinții și pentru a promova munca depusă în perioada de izolare la domiciliu vom promova imaginile, video-urile, ideile de activități trimise pe pagina de Facebook Mediaș – Tradiții, istorie și gastronomie.

Părinții, cadrele didactice, toți medieșenii care au propuneri de activități pentru copii realizate în interior ne pot trimite pe contul messenger al paginii de Facebook Mediaș – Tradiții, istorie și gastronomie. Cele mai valoroase activități vor putea fi promovate în mass-media: radio și televiziunea locală.

Dragi părinți, profitați de această perioadă pentru a întări relația părinte-copil, încurajați copii să vă ajute la prepararea mâncării, desenați împreună și realizați fotografii sau filmări pentru a ne putea bucura împreună cu dumneavoastră de aceste momente!

Eu stau acasă!”.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ