Eco-Sal a igienizat zona târgului de vechituri

0

Operatorul de salubritate Eco-Sal a intervenit marți în zona târgului de vechituri pentru a curăța perimetrul plin de deșeuri abandonate de cetățenii certați cu bunul simț.

Ehipe ale societății au ridicat atât deşeuri menajere aruncate pe zona verde, cât şi deşeuri de ambalaje, din construcţii sau voluminoase, care deranjau atât olfactiv cât şi vizual.

Această situaţie nu este una singurlară, iar această acţiune de igienizare a zonei a mai avut loc şi cu alte ocazii.

Se pare totuşi că, frecvent, cetăţenii ignoră cu desăvârşire normele de protecţie a mediului şi aruncă încă diferite deşeuri în zona amintită, neţinând cont de regulile păstrării curăţeniei sau de faptul că acolo există şi un punct de colectare amplasat tocmai pentru depozitarea deşeurilor. Rugăm respectuos cetăţenii să păstreze curăţenia pe domeniul public al mun. Mediaş, dar şi să ţină cont de faptul că toate tipurile de deşeuri se colecteză conform calendarului ECO-SAL din faţa porţilor sau de la punctele amenajate în zona blocurilor„, au declarat reprezentanții Eco-Sal.

În următoarele zile, operatorul de salubritate va interveni pentru iginizare pe Hula Baznei şi în zona străzii Baia de Nisip, zone unde, la fel ca în zona târgului, sunt mereu abandonate deşeuri pe spaţiile verzi.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ