Festivalul Berii, 7-9 august 2015

0

afis festivalul berii 2015Festivalul Berii Mediaș își deschide porțile cu voie bună din data de 7 august 2015, în Piața Primăriei din Orașul Mediaș.

Timp de 3 zile, vineri, sâmbătă și duminică, vă așteptăm cu muzică bună, dance și folclor tradițional, terase îmbelșugate cu cărnuri aromate, vinuri și bere rece Ciuc, parc de distracții pentru cei mici și cei mari și cel mai mare târg de produse tradiționale și de artizanat.

Te așteaptă zeci de produse autohtone românești, grătare încinse la maxim și stropite cu bere rece din belșug de la Ciuc! De asemenea, trecătorii se pot înfrupta din bunătățile pregătite chiar sub ochii lor de către bucătari iscusiţi: gulaș, mititei, păstrămuri, grătare.

Distracția pentru cei mari și cei mici este asigurată de cel mai mare și frumos parc de distracții, iar organizatorii vor anima atmosfera în fiecare seară cu artiști precum: Aurel Tămaș, proiectul NOI SĂ FIN SĂNĂTOȘI cu Puya, Vescan, Ester, Anastasia, Dj. Wicked, Ligia & Band, Matteo & Band, dar și grupuri folclorice locale: Orchestra Direcției de Cultură Mediaș, Grupul Folcloric Basna, Grupul Folcloric Blăjel, Grupul Folcloric din Alma.

PUYA a pregatit un spectacol de 90 de minute de hituri – „Noi sa fim sanatosi”. Alaturi de Vescan, DJ Wicked, DJ Amy si frumoasele soliste Ester si Anastasia, PUYA vine cu un nou proiect in 2015 plin de umor si piese ce au incins playlisturle radiourilor in ultimii ani: „Striga”, „Baga Bani”, „Maidanez”, „Poza de album”, „In dreapta ta”, „Undeva’n Balkani”, „Change”, „Piesa mea preferata” si multe alte hituri vor face parte din show in noi variante interpretate de cei doi rapperi alaturi de frumoasele soliste ale gastii Scandalos Music – Anastasia si Ester.

Intrarea este liberă pentru toţi cei care doresc să petreacă câteva ore de relaxare în lumea specialităţilor culinare. Va promitem un week-end plin de distractie!

Comunicat de presă

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ