Festivalul Berii la Mediaș | Vezi ce artiști concertează!

0

Trei zile pline de energie pozitivă, activități recreative, distracție, concerte și momente pentru întreaga familie! De asta vor avea parte medieșenii la Festivalul Berii, eveniment care revine în orașul nostru.

„Anul acesta, petrecerea și voia bună vor fi asigurate de artiști și muzică de calitate, spectacole excepționale la scenă deschisă, degustări de mancăruri delicioase, de notă maximă, bere reece și multăă…în mii de butoaie, show-uri excepționale și cel mai mare și frumos parc de distracții pentru cei mici!!! Vă promitem un week-end plin de distracție!”, transmit organizatorii.

Comunicatul de presă integral:

Vineri 28 iunie, vă așteptăm să dăm împreună start distracției, alături de tinere talente ale folclorului romanesc, cu artistii: Valentin Sanfira, Bogdan Cioranu, Codruța Rodean și Ovidiu Homorodean.

Vom continua cu un Megarecital MARIO FRESH și seara pe racoare, încingem atmosfera cu Dj Killer șiMc Anuryh!
Sambata 29 iunie, berea curge din belsug iar show-ul continua in acelasi ton, cu indragitii si talentatii artisti: Aurelian Suciu și Ionela Morutan.

Vom continua cu un Megarecital BIBI, iar glorioasa trupă PROCONSUL va incinge la maxim seara de sambată. Vom încheia seara în ritm de dans cu Dj Killer și Mc Anuryh!

Deschidem ziua de duminică, 30 iunie, alături de ansamblul folcloric Purtata, vom continua cu un program de muzică populară de petrecere oferit de Cosmina Fulea și Aurica Bacea, după care trupa DINAMIC ne va încanta cu un deosebit concert.

Marea surpriză a serii va fi un recital extraordinar susținut de ADRIANA ANTONI și taraful.

Pe langă toate aceste surprize, vor fi prezenți zeci de comercianți veniți din toate colțurile țării, ce vă vor oferi cele mai gustoase bucate, cărnuri aromate, preparate proaspete și gustoase, produse tradiționale romanești,deserturi delicioase, plăcinte și cozonaci pufoși, înghetată, gogoși, clătite, kurtoș kalacs, papanași cu dulcețuri fine, nu vor lipsi nici meșterii populari prezenți la eveniment cu minunate exponate lucrate manual, artizanat de Corund, ceramică, hand-made, produse textile, marochinărie,etc.

Rauri de bere, muzică bună, specialități culinare delicioase!

Așadar, în perioada 28-30 iunie, nu vă faceți planuri și alegeți Festivalul Berii Mediaș 2019, pentru zile de vară pline de viață!

Intrarea este liberă!

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ