FOTO & VIDEO: Protest și promovare la 30 de grade al USR PLUS

0

Sâmbătă, în jurul amiezii, în semn de protest, USR PLUS Mediaș și-a promovat candidații în stradă, la aproape 30 de grade.

Aceștia spun că au ales un mod elegant a-și promova candidații la Primăria și Consiliul Local Medias și de a protesta în același timp față de embargoul la care formațiunea politică este supusă prin mijloace discutabile.

„În anul 2020, într-un oraș european în care avem pretenția că democrația este respectată, cam acesta este singurul mod în care putem să ne facem cunoscută echipa cu care intrăm în lupta pentru alegerile locale. USR PLUS nu are acces la niciun mijloc de afițaj stradal și astfel suntem puși în situații ca aceasta de astăzi. Sperăm ca medieșenii să vadă realitatea și pe 27 septembrie să voteze în consecință”, a declarat pentru Obiectiv Media, Claudiu Mureșan, candidat la Consiliul Local și Județean din partea USR PLUS:

                               Susține demersul nostru jurnalistic!

Obiectiv Media nu este susținut financiar de vreo instituție publică sau de un partid politic, ci doar de cei care cred în noi și în ceea ce prezentăm opiniei publice.

Motto-ul nostru este „Obiectivitate și Transparență”. Am fost și suntem echidistanți, iar pentru a avea posibilitatea să continuăm ceea ce am început și ne-am propus, avem nevoie de sprijinul dumneavoastră.

Ne puteți sprijini financiar printr-o donație Pay-Pal (aici), ori direct prin transfer bancar în unul din conturile de mai jos:

RO60INGB0000999902439284 Deschis la ING Bank | Beneficiar: Daniel Dăbăcan
GB79REVO00997024801651 | BIC REVOGB21 | Beneficiar: Daniel Dăbăcan

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ