GALERIE FOTO: Dacă ar exista cu adevărat RAIUL, cu siguranță acesta ar fi la Muzeul Astra din Sibiu

0

Cel mai frumos obiectiv cultural din România, este fără doar și poate Muzeul Civilizaţiei Populare Tradiţionale ASTRA.

O priveliște de vis din Muzeul UNIC al țării a fost surprinsă prin ochii cititoarei Obiectiv Media, Csilla Kemendi.

Un număr de 28 de fotografii care ne transpune cel puțin pentru câteva momente într-un RAI asbolut ( VEZI ÎNTREAGA GALERIE FOTO )

Despre Muzeul Astra:

Misiunea Muzeului ASTRA este, de mai bine de 100 de ani, aceea de a conecta audiența cu valorile tradiționale, prin adaptarea continuă la nevoile culturale ale societății.

Fie că vorbim de patrimoniu românesc, săsesc, al altor minorități sau chiar extraeuropean, Muzeul ASTRA este depozitarul și facilitatorul valorilor autentice către comunitate.

Pentru a rămâne relevant pentru publicul său, Muzeul ASTRA investește în programe menite să îmbunătățească viața culturală a comunității și să încurajeze oamenii să transforme tradiția într-o parte activă a vieții lor de zi cu zi.

Având în componența sa patru muzee deținătoare a unui patrimoniu extrem de divers atât din punctul de vedere al originii geografice cât și al mesajului pe care îl poartă, obiectivul central al Muzeului ASTRA este acela de a reprezenta un etalon de bune practici în muzeologia românească și internațională.

Continuator şi păstrător al patrimoniului şi valorilor Muzeului Asociaţiunii, Muzeul Civilizaţiei Transilvane ASTRA, parte integrantă a C.N.M. ASTRA, aduce în faţa vizitatorilor săi lumea tradiţională a fermecătoarei Transilvanii multietnice.

O simplă plimbare prin cele 96 de hectare ale Muzeului Civilizaţiei Populare Tradiţionale ASTRA le descoperă vizitatorilor o imagine a vieţii rurale de pe întreg cuprinsul ţării noastre, manifestată material în peste 400 de case, anexe gospodăreşti şi instalaţii tehnice.

Source: Ciornă automată

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ