George Petrescu revine în politică | Vezi amănunte!

0

Fost consilier local și ulterior viceprimar, George Petrescu a anunțat prin intermediul blogului său că revine pe scena politică, anunțând în același timp că va candida la alegerile locale ce vor avea loc în 2020, pentru fotoliul de primar al municipiului Mediaș.

Acesta a făcut o scurtă trecere în revistă a administrațiilor locale, lăsând să se înțeleagă că cea în care a activat este cea mai performantă.

Petrescu explică că actuala echipă de la Primăria Mediaș s-a dovedit incapabilă să continue ceea ce s-a făcut bine în perioada anterioară, nereușind sa îndeplinească așteptările cetățenilor, promițând că va reveni cu amănunte pe larg în perioada următoare.

„In 3 ani de mandat administratia Roman nu a implementat nici un proiect major, mai mult, reusind sa piarda si proiecte care erau incepute si care ar fi adus fonduri extrabugetare in oras. Personal, sunt mândru ca, în calitate de consilier local intre 2008-2012 și viceprimar intre 2012-2016 am participat și am contribuit la realizarea celor subliniate mai sus. De aceea m-am hotărât să mă întorc în politica, sa sanctionez derapajele administratiei actuale și sa candidez pentru a asigura o conducere normala și capabila orașului nostru. Mediasul merita să se dezvolte”, conchide George Petrescu.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ