Gheorghe Roman: Edilii s-au gandit sa le faca mediesenilor o mare surpriza de 1 Mai: NIMIC

0

Gheorghe RomanMaialul care ar fi trebuit să aibă loc vineri la Barajul de la Ighișul Nou nu a mai avut loc. Reprezentanții Direcției de Cultură au spus că au anulat manifestările din cauza vremii nefavorabile.

Deputatul Gheorghe Roman s-a arătat indignat de faptul că reprezentanții municipalității nu le-au oferit medieșenilor Sărbătoarea Câmpenească promisă cu mare tam-tam. Parlamentarul medieșean a scris pe rețeaua de socializare Facebook că edilii s-au gândit să le facă o mare surpriză surpriză medieșenilor de 1 Mai Muncitoresc: „NIMIC”.

„Vineri 1 mai 2015 sute, poate mii de oameni au pornit spre Barajul de Ighisul Nou, locul in care se anuntase cu mare tam-tam de catre edilii orasului serbarea campeneneasca care devenise traditie in Medias. Edilii s-au gandit sa le faca mediesenilor o mare surpriza: NIMIC. Motivatia celor care conduc orasul este, in opinia mea, cel putin hilara, daca nu ridicola: ” conditiile meteo „. Ma intreb daca ar fi fost la fel de neputinciosi daca anul acesta ar fi fost unul electoral?
Cu parere de rau trebuie sa constatam ca din pacate chiar si aceste evenimente firesti in viata unei comunitati dispar incetul cu incetul din cauza dezinteresului echipei din varful administratiei locale (primar, viceprimar)”, este mesajul integral postat de deputatul Gheorghe Roman.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ