Grădinița Pinocchio Mediaş mulțumește pentru sprijinul acordat

0

Grădinița Pinocchio Mediaş aduce mulțumiri conducerii municipalității precum și domnului Florian Opriș pentru tot sprijinul acordat.

„De fiecare dată când am avut ocazia de a ne implica într-o campanie umanitară care să ajute comunitatea din care facem parte, ne-am implicat din suflet pentru alte suflete! Şi o vom face de fiecare dată când ajutorul nostru va schimba viața unui om în bine.
Astăzi, este rândul nostru să aducem mulțumiri unor oameni care au fost alături de noi!

Grădinița Pinocchio Mediaş, sub conducerea doamnei director Gabriela Manciu, doreşte să aducă mulțumiri domnului primar Gheorghe Roman, domnişoarei viceprimar Christine Thellmann şi consiliului local Mediaş pentru sprijinul oferit la redeschiderea în siguranță a grădiniței în contextul epidemiei cu care ne confruntăm. Împreună am creat un mediu sigur atât pentru copii, cât şi pentru întreg colectivul grădiniței.

De asemenea, îi mulțumim domnului Florian Opriş pentru ajutorul oferit grădiniței noastre! Personajele animate care şi-au făcut apariția în curtea noastră i-au încântat pe copii iar nouă ne-au adus un zâmbet pe față şi o rază de speranță că totul va fi bine în aceste vremuri grele prin care trecem cu toții 🙏🏻🌈”, este mesajul conducerii unității de învățământ.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ