Instructorul Parenting by Connection, Otilia Mantelers, vine la Medias. Vezi amanunte!

0

afis otilia (1) siteOtilia Mantelers este instructor Parenting by Connection, trainer Playful Parenting, precum și specialist în joacă terapeutică pentru copiii de la 0 la 10 ani și mamă a trei copii. Pe 16 Aprilie de la ora 11:00, medieșenii au ocazia să petreacă 3 ore alături de Otilia, care va vorbi publicului prezent despre rolul vindecător al jocului în relația părinte copil.

Ce vor afla medieșenii în cadrul atelierului ?

– despre Apropiere, Incredere, Vindecarein relația părinte – copil
– despre Playful Parenting ca mod de relationare cu copiii: ce inseamna, cand si cum se foloseste in situatiile frustrante pentru parinti (cand copilul nu vrea sa mearga la gradinita, nu vrea sa se imbrace, nu vrea sa respecte reguli, jocurile agresive etc)
– limbajul si functiile jocului in relatia copil – parinte
– mecanismul rasului si chicotelilor: importanta lor in viata emotionala a copiilor (si adultilor!)
– conectarea si sistemul limbic al creierului
– ciclul Conectare-Deconectare-Reconectare
– timpul Special, instrument Hand in Hand Parenting
– cupa atasamentului si decodificarea comportamentului negativ
– despre puterea copiilor; surse de putere ale copiilor; jocuri de putere
– cum primim NU-ul copiilor
– cum îşi recapătă copiii puterea şi stima de sine în urma unor împrejurări care au lăsat răni
– mica anatomie a creierului legat de ciclul Gânduri–Emoţii–Comportament

APTITUDINI DE JOC-FANTEZIE PE CARE PĂRINȚII LE POT DOBÂNDI ÎN TIMPUL ATELIERULUI:

jocuri de inversare de rol
jocuri de putere
jocuri de crestere a increderii in sine

De asemenea, cei prezenți vor afla cum pot înțelege prin joc lumea interioară a copiilor (dilemele, ce îi pasionează, ce le place, de ce le e teamă) și răspunsuri la întrebări, discuții pe situații concrete, de acasă. Așa că……Veniți pregătiți cu întrebări!

Organizatorii explică că atelierul are la bază filosofiile Parenting by Connection a organizației Hand in Hand Parenting, Playful Parenting a lui Larry Cohen și are ca premise acceptarea emoțiilor și relaționarea cu copilul fără pedepse și recompense, iar prețul acestui atelier este intre 100-150 de ron de persoană în alte orașe.

Locurile sunt limitate, iar participarea se face pe bază de înscriere la e-mail: contact@manainmanacufericirea.ro, sau telefonic: 0745598141.

Până în data de 16 Aprilie prețul unui bilet este de 60 de lei/persoană; 100 de lei/ cuplu; cadrele didactice au reducere de 15% în baza adeverinței de la instituția în care predau. În ziua evenimentului prețul unui bilet este de 80 de lei/ persoană și nu se mai aplică reduceri.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ