Iubeşte româneşte acum la 100 de ani de la Marea Iubire și participă la concurs!

0

Tineretul Naţional Liberal filiala Mediaş lansează tuturor o provocare de Dragobete: „Iubeşte româneşte acum la 100 de ani de la Marea Iubire”.

Potrivit organizatorilor, cei interesați se pot înscrie la concurs respectând următorii paşi:

1. Postează la Evenimentul nostru creat pe pagina TNL Mediaş o fotografie împreună cu perechea ta şi scrie cel puțin 3 motive pentru care merită să iubeşti România.
2. Da „like” şi „share” evenimentului şi invită-ţi prietenii să dea „like” fotografiei tale pe pagina evenimentului. Like-urile date în afară paginii evenimentului, nu sunt luate în considerare.
3. Participă împreună că perechea ta (şi cu alţi prieteni dacă doreşti) la evenimentul de premiere care se va desfăşura în dată de 24 februarie 2018, ora 17.00, la cafeneaua ThePlace.

PREMII:

Locul 1: O cină romantică la CafeBar Bistro.
Locul 2: Un abonament de 1 lună la Gold`s Gyo Gym Mediaş.
Locul 3: Câte o cafea zilnic pentru 2 persoane timp de o săptămână la ThePlace Cafe & Lounge.

Prin tragere la sorţi, echipele participante la concurs şi la festivitatea de premiere care nu au reuşit să câştige locurile 1, 2 sau 3 prin numărul de like-uri obţinute, vor intra într-o tombolă şi vor câştiga încă 3 premii surpriză. Numărul de likeuri se va contabiliza de luni 19 februarie până sâmbată 24 februarie ora 12.00.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ