Iubitorii medieseni de natura si sport sunt invitati la miscare in aer liber

0

Crosul Bucuriei la MediasCentrul de Integrare prin Terapie Ocupatională Mediaș împreună cu Asociația de Turism și Ecologie Dianthus organizează prima ediție a “Crosului Bucuriei”.

Sub deviza “Contribuie la bucuria celor din jurul tău prin simpla ta participare la ”Crosul Bucuriei”, organizatorii invită iubitorii de natură și sport la mișcare în aer liber.

Crosul constă în parcurgerea unei distante de 2 km în jurul lacului Ighiș (distanța poate fi parcursă și în pas de plimbare). Atât organizatorii cât și participanții sunt rezidenții și angajații centrului, alături de toți cei care doresc să promoveze bucuria de a fi împreună.

Va fi un cros atipic, fără clasamente și timpi, cu mesaje motivaționale și antidiscrimnare de-a lungul traseului.

“În orice vrei să faci e foarte important să oferi puterea exemplului. Dacă vrei să fii un exemplu pentru altii, fii tu primul si recomandă si altora să facă. Inovează, deschide drumuri, arată că se poate”, transmit organizatorii.

Efortul celor prezenti sâmbătă, 9 iulie, ora 10:00, în zona lacului Baraj Ighiș, va fi răsplătit cu diplome de participare și multă bucurie, participarea fiind liberă.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ