JOI: Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi

0

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Sibiu  organizează joi, 20 octombrie 2016, „Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenţi” în Sibiu (la Sala Redal Events, str. I. Sebastian Bach nr.4,  Cartier Lazaret) şi Mediaş (la Casa Schuller, str.  Piaţa Regele Ferdinand, nr. 16 ), începând cu ora 10.

Obiectivul principal al acestui eveniment îl constituie creşterea gradului de ocupare pentru absolvenţi, nefiind excluse alte categorii de persoane aflate în căutarea unui loc de muncă prin întâlnirea directă a cererii cu oferta de locuri de muncă, în condiţiile unei concurenţe loiale şi transparente, care să permită realizarea unui echilibru între acestea în timpul cel mai scurt.

Prin absolvent al unei instituţii de învăţământ se înţelege persoana care a obţinut o diplomă sau un certificat de studii, în condiţiile legii, în una din instituţiile de învăţământ gimnazial, profesional, special, liceal, postliceal sau superior, de stat sau particular, autorizat sau acreditat în condiţiile legii.

Agenţii economici care vor participa la „Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi” vor avea prilejul să-şi recruteze personalul direct, fără intermediari, în funcţie de cerinţele concrete ale locului de muncă pe care îl oferă.

Participarea, atât a reprezentanţilor agenţilor economici cât şi a persoanelor în căutarea unui loc de muncă, este gratuită.

În cadrul acţiunilor întreprinse de AJOFM Sibiu în vederea identificării locurilor de muncă vacante au fost trimise invitaţii unui număr de 130 agenţi economici din judeţ.

Angajatorii care doresc să participe la bursă pot să contacteze Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Sibiu, str. Morilor nr. 51 A, tel/fax 0269- 210882 sau 0269-230089 sau Agenţia Locala pentru Ocuparea Forţei de Muncă Mediaş, str. Aurel Vlaicu nr.  31-33 tel. 0269 – 843731.

 La bursa dedicată absolvenţilor organizată anul trecut şi-au găsit un loc de muncă 92 persoane în diverse meserii, 11 dintre acestea având studii superioare şi 81 persoane fără studii superioare.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ