Maine Gazul ”da piept” cu formatia UTA Arad

0

mingeMâine începe campionatul Ligii secunde iar Gaz Metan evoluează începând de la ora 11:00 pe stadionul ”Motorul” din Arad în fața nou-promovatei în liga a II-a, UTA Arad. Analizând cele 2 loturi putem observa că Gaz Metan pornește ca favorită din pricina jucătorilor mai experimentați, dar și din cauza faptului că majoritatea jucătorilor din actualul lot au evoluat și în sezonul trecut pentru Gaz Metan. De menționat este și faptul că stadionul ”Tractorul„ al celor de la UTA a fost omologat de Federație tocmai ”în ultima secundă” iar stadionul pe care evoluează în mod normal Arădenii se află în reconstrucție.

În cel mai recent interviu, Ionuț Buzean a prefațat meciul de mâine, și a declarat că pentru Gaz Metan urmează ”un duel dificil însă cred că experiența și valoarea noastră își vor spune cuvântul.” spuse fundașul Gazului. Pentru fostul mijlocaș central al Gazului, Cristi Todea urmează un meci special după ce acesta a fost căpitanul Gazului iar acum ocupă postul de antrenor secund la UTA. Iată ce spune Todea:

”Mi-aș fi dorit să fie ceva mai târziu întâlnirea, să treacă puțin din senzația că numai ce am plecat de acolo. Dar așa a fost tragerea la sorți. Mă gândesc mult la meciul acesta de când am aflat, mi s-a și imprimat o imagine despre cum va fi. Îl voi trăi tare, mă leagă multe de Mediaș, dar, cu siguranță, cea mai importantă e UTA.

Au o echipă valoroasă pentru nivelul Ligii a II-a, sunt favoriți la promovare. Chiar dacă pe locul 2 și vor juca baraj de promovare, ar fi eșec pentru ei. Lotul le permite să abordeze promovarea, au mulți jucători experimentați, cu peste 100-150 de meciuri în Liga I. Își pot propune obiectivul promovării. Condițiile de pregătire sunt foarte bune la Mediaș, am înțeles că și problemele financiare cu care s-au confruntat în ultima vreme s-au rezolvat.

Medieșenii au un lot valoros, jucători care pot să facă diferența, se cunosc bine,au niște automatisme. Mă leagă lucruri frumoase de Mediaș, am petrecut momente importante acolo, dar nu poate nimic să treacă peste ce simt pentru UTA. Sunt sută la sută pentru această echipă acum!”, spune Cristi Todea conform UTA-Arad.ro

Meciul dintre UTA și Gaz Metan nu este televizat, Federația fiind în continuare în negocieri pentru vânzarea drepturilor TV.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ