Medieșeanul Tavi Isăilă este astăzi speaker la Forbes România Best Cities For Business

0

Inițiatorul reconstrucției Vechii Metropole de vin a Transilvaniei, Tavi Isăilă vorbește astăzi la Sibiu, în cadrul evenimentului Forbes România Best Cities For Business.

Octavian Isăilă este economist cu Masterat in Relații Internaționale, administrator la 4 companii, președinte la 3 asociații și membru Rotary din anul 2001.

A fost timp de aproape 10 ani Director general al unei companii de producție alimentară, urmat de 3 ani în marketing internațional, 4 ani de activitate în domeniul UAV-urilor ( drone ) în perioada în care se puneau bazele dezvoltarii în România.

În domeniul UAV a identificat prima dronă din România ( YR-0001), a participat la conferințe în domeniu și elaborarea noului Cod aerian ca reprezentant al societății civile, a realizat primele transmisii live cu drone la TVR, a pus bazele primei zone de testare pentru UAV-uri, și multe altele.

Este inițiatorul reconstrucției Vechii Metropole de vin a Transilvaniei și singura de acest fel din lume – Mediaș, demers de refacere a 800 de ani de istorie viticola pentru promovare internațională și dezvoltare locală, început ca și pasiune în anul 2005 și devenit public ca și concept în anul 2017.

Este de asemenea inițiatorul proclamației Zilei Internaționale de Fetească Regală – 3 Iunie de la Medias (primul soi nobil românesc cu o zi de sarbatoare proclamată), coorganizator la Weinfest Mediaș si autorul cartii “Reconstructia vechii Metropole de vin a Transilvaniei”.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ