Medieșenii sunt invitați la mișcare | O nouă ediție #BițaUrbană, pentru toate vârstele!

0

A treia ediție a evenimentului de încurajare a mersului pe bicicletă va avea loc între 1 octombrie și 9 octombrie 2022, iar la evenimentul de tip concurs de o săptămână sunt invitați toți medieșenii, mici sau mari, să iasă pe două roți cât mai des: către școală, la serviciu, la cumpărături, în oraș etc.

Mai jos aveți regulamentul participării la Bița Urbană 2022 și formularul de înscriere în concurs:

„Să completezi corect formularul: https://bit.ly/InscrieriBitaUrbana3

Să vii la Friends să îți ridici kitul de participare (numere de înmatriculare pentru concurs, stickere) conform informațiilor din mailul primit ulterior înscrierii. Vei primi o zi și un interval orar pe care avem rugămintea să le respecți.

Să respecți regulile de circulație și să folosești echipament de protecție (cască)

Să ieși cu bicicleta în săptămâna Bița Urbană (1 octombrie – 9 octombrie) prin Mediaș și împrejurimi (dacă faci naveta cu bicicleta din una dintre localitățile învecinate).

Să îți înregistrezi fiecare tură cu o aplicație dedicată (de ex.: Strava, Relive)

Să postezi pe conturile personale de social media (Facebook sau Instagram, dar să fie cel introdus în formular) trei fotografii diferite (selfie-uri, dar nu e obligatoriu), făcute în zile diferite și în spații diferite, împreună cu hashtag-ul #BițaUrbană (ex: pe drum spre job, în parcarea jobului, în oraș, la cumpărături)

Să ne trimiți în intervalul 10 – 11 octombrie, la mediaspedouaroti@gmail.com, screenshot-uri/înregistrări cu ieșirile pe bicicletă. E important să reiasă din imagini numărul de kilometri parcurși de fiecare dată.
Cei care vor strânge cei mai mulți kilometri vor primi și premii, care vor fi acordate după etapa de jurizare.

Hai la pedalat”, este invitația organizatorilor.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ