Medieșenii sunt invitați să doneze pentru „Banca de alimente”

0

Mediaşul se află pe lista orașelor în care funcționează Banca de Alimente, un proiect iniţiat în 2009 de către Crucea Roşie Română, având ca partener reţeaua de magazine Carrefour.

Campania presupune colectarea de alimente greu perisabile pentru a sprijini persoanele cu venituri insuficiente, copiii cu dizabilităţi din familii sărace, familii cu copii mulţi, vârstnici.

„Invităm medieşenii să se alăture acestei campanii, donând alimente în coşul amplasat în incinta magazinului Carrefour Piaţă, după casele de marcat. Coşul este marcat cu logoul campaniei”, transmit reprezentanții subfilialei Mediaș a Crucii Roșii.

Alimente greu perisabile recomandate: mălai, făină, zahăr, ulei, orez, griş, fasole, mazăre uscată, linte, arpacaş, lapte praf, conserve de orice fel, paste făinoase, cereale, musli, produse instant, băuturi, biscuiţi, napolitane, ciocolată, hrană pentru bebeluşi, fructe uscate.

Proiectul Crucii Roşii Române, Banca de Alimente, face parte din campania internaţională de colectare de alimente, coordonată de Fundaţia Carrefour, care se desfăşoară simultan în 10 ţări în care grupul Carrefour este prezent.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ