Medieșenii sunt invitați să doneze sânge pe 14 Mai

0

Medieșeanul Robert Prejban invită locuitorii municipiului de pe Târnava Mare să doneze sânge pe data de 14 Mai, la Spitalul Municipal Mediaș.

Apelul acestuia este rezultatul unei întâmplări triste, dar cu final fericit:

Soția mea, Diana a trecut în urma cu 2 săptămâni printr-o operație de cezariană urmată de o hemoragie abundentă care a necesitat transfuzie masivă de sânge.

La Mediaș erau doar 4 unități de sânge și a fost nevoie sa se aducă de la Sibiu încă 4 unități de sânge și 6 de plasmă. A plecat cu Smurd stabilă dar inconștientă spre ATI Sibiu unde a fost nevoie de transfuzie încă o zi cu sânge și plasmă dar mai ales de trombocite, care nu se găsesc în Spitalul din Mediaș. Cu ajutorul Domnului ea este acasă acum!

Au fost prieteni care au mers la Sibiu să doneze de urgență, dar am înțeles nevoia mare de sânge care este în sistemul nostru de sănătate. Sângele nu se poate produce, se poate doar dona.

Sunt mult oameni care pierd lupta cu viața din lipsă de sânge!

Împreună cu Centrul de Transfuzii Sanguine din Sibiu, Spitalul Municipal Mediaș și Bogdan Custură organizăm o campanie de donare de sânge Sâmbătă în 14.05.2020 la Spitalul Municipal.

Mulțumim tuturor celor care se implică, Donează sânge și astfel salvează vieți!

Dumnezeu să vă binecuvânteze„, transmite medieșeanul Robert Prejban.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ