MTV Romania sustine Media Music Awards, pe 3 Septembrie la Sibiu

0

mtv-romania-sustine-media-music-awards_1_size2Evenimentul se va desfășura în Piața Mare, în fața a peste 40.000 de oameni, pe o scenă impozantă, cu o deschidere de 60 de metri, comparabilă cu lățimea unui teren de fotbal.

„Sunt foarte fericită că MTV România este pentru al doilea an consecutiv partenerul principal al Media Music Awards, că susținem adevăratele premii ale industriei muzicale românești și că putem oferi această experiența și dincolo de ecran. Îmi place să spun că MMA sunt echivalentul național al celebrelor European Music Awards, așa că abia aștept să ajungem la Sibiu și să transmitem LIVE pe MTV această petrecere, acest super eveniment care va marca toamna lui 2015”, a declarat VJ-ul MTV, Oana Tache.

În mod excepțional, cea de-a patra ediție Media Music Awards va aduce pe scena de la Sibiu un număr record de artiști, peste 40 la număr, cei mai în vogă în prezent, dar și legende ale muzicii românești.

Trofeele Media Music Awards se acordă în mod transparent pe baza numărului de difuzări media din ultimul an. Statisticile sunt efectuate de Media Forest, compania care contorizează aparițiile radio si TV. Prin urmare, premiile Media Music Awards reflectă succesul real al artiștilor români, îi premiază pe cei mai iubiți de public și piesele cele mai apreciate, cu cele mai multe difuzări media și vizualizări pe internet.

MMA 2La cele trei ediții Media Music Awards de până acum au luat parte artiști de top precum Loredana, Andra, Smiley, Vama, Holograf, Alex Velea, Antonia, Corina, Connect-R, Voltaj, Vunk, Elena Gheorghe, Andreea Banică, What’s Up, Cabron, Anda Adam, 3 Sud Est, Deepcentral, Guess Who, Puya, Maximilian, Grasu XXL, Zdob și Zdub, Delia, Fly Project, Raluka, Oana Radu, Sore, Ellie White, Mandinga, Amna, Cargo, LaLa Band, Lidia Buble, Adda, Maximilian, Akcent, Giulia Anghelescu sau Faydee.

În 2014, pe scena Media Music Awards VJ-ul MTV Oana Tache a decernat premiul MTV Breakthrough lui Marius Moga, iar în 2015 MTV România va acorda un premiu special. Telespectatorii vor avea ocazia să-și voteze favoriții pe mtv.ro.

Media Music Awards 2015 este organizat de Asociația Culturală Media Music Awards.

Media Music Awards este un proiect cofinanțat de Consiliul Local Sibiu prin Primăria Municipiului Sibiu.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ