Ovidiu Moldovan: un antrenor exemplar în fotbalul local

0

L-am întâlnit astăzi pe Ovidiu înconjurat de copii de toate vârstele, fete și băieți pe teren, avea antrenament. Ne-am permis să îl întrerupem din antrenament și să îi adresăm câteva întrebări.

 În fotbalului local medieșean, numele lui Ovidiu Moldovan apare ca o emblemă a dedicării și excelenței în antrenorat. Cu o educație solidă în spate și o licență UEFA C, el și-a început cariera în lumea fotbalului la nivel de copii și juniori, iar acum a fost numit antrenor al unei echipe de frunte din Liga a 5-a seria Mediaș. Într-un interviu captivant, Moldovan dezvăluie detalii despre parcursul său în antrenorat și aspirațiile sale pentru viitor.

Obiectiv Media: – Când te-ai decis să devii antrenor?
Răspunsul lui Moldovan reflectă pasiunea și determinarea sa precoce pentru antrenorat. Ovidiu Moldovan: – „Întotdeauna am cochetat cu această meserie, încă de pe vremea când jucam la juniori”, spune el. „Momentul decisiv a venit atunci când, fiul meu, care joacă și el fotbal la ACS Mediaș, și mi am dorit să pot să îl ajut în carieră, să îl dezvolt mai mult.”

Obiectiv Media: – Cum ai ajuns sa antrenezi la Flacăra Gaz Metan?
Ovidiu Moldovan: – „La Flacăra Gaz Metan mi-am dorit să vin, dat fiind faptul că am iubit foarte mult echipa Gaz Metan Mediaș”, explică Moldovan. „Apoi, am întâlnit un om deosebit, corect și modest în persoana președintelui clubului, domnul Cristi Mailat, ceea ce m-a determinat să pun umărul alături de el, pentru a ridica acest frumos club, cu un nume de istorie locală.”

Obiectiv Media: Ce stil de antrenor ești? Cum te-ai caracteriza?
Ovidiu Moldovan: „Stilul meu de antrenor este unul de performanță”, afirmă Moldovan. „Nu îmi plac jumătățile de măsură, iar obiectivul meu este întotdeauna cel mai înalt: victoria.” Această determinare și dorință de excelență definesc abordarea sa în antrenorat.

Obiectiv Media: Recent ai fost numit Antrenor la A.S. Arsenal Dârlos , ce obiective aveți?
Ovidiu Moldovan: „Obiectivul nostru la A.S. Arsenal Dârlos este promovarea în liga 4”, explică Moldovan. „Am fost numit înaintea etapei cu numărul 20, unde am debutat cu o victorie clară împotriva Stăruinței Laslea, scor 5-1.” Această nouă provocare îi oferă oportunitatea de a-și demonstra abilitățile și de a-și îndeplini obiectivele.

Obiectiv Media: Cum te pregătești pentru jocul decisiv de duminică și care este starea de spirit a echipei?
Ovidiu Moldovan: „Duminică e un joc decisiv pentru noi”, spune Moldovan. „Ne antrenăm intens cu echipa, iar pe lângă antrenamentul tehnico-tactic, lupt cu mobilizarea calmului și echilibrului psihic asupra jucătorilor mei.” Cu moralul ridicat și determinarea să obțină victoria și promovarea, echipa lui Moldovan este pregătită pentru orice provocare.

Prin devotamentul său pentru dezvoltarea jucătorilor și prin obiectivele sale ambițioase, Ovidiu Moldovan continuă să fie un lider inspirațional în fotbalul local. Cu o carieră în continuă ascensiune și o pasiune neîngrădită pentru joc, el este o forță motrice în spatele succesului echipei sale.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ