Peste 40.000 de oameni au dansat si au cantat la Media Music Awards

1

MMA 2015 (1)Delia a castigat aseara un numar record de premii la gala Media Music Awards de la Sibiu. Artista a plecat acasa cu nu mai putin de sapte trofee de cristal.

Piesele sale din ultimul an, in special „Aripi de vant”, un featuring cu Kaira, au fost cele mai difuzate la radio si la TV, astfel ca, pe baza acestor statistici, solista a castigat Best Pop, Best Video, Best Female, Best Song, Best Featuring, Best Youtube, Media Forest Award. Smiley a castigat cinci premii, iar Andra doua premii.

Media Music Awards a avut loc in Piata Mare din Sibiu, in fata a peste 40.000 de oameni, iar pe scena au cantat peste 40 de din cei mai in voga artisti din Romania.

Trofeele Media Music Awards s-au acordat pe baza numarului de difuzari media din perioada 1 septembrie 2014 – 30 august 2015. Statisticile sunt efectuate de Media Forest, compania care identifica si monitorizeaza in timp real aparitiile radio si TV.

MMA 2015 (17)Green Carpet

Media Music Awards 2015 a debutat cu ceremonia Green Carpet. Dupa ce au coborat din limuzinele Mercedes si au acordat autografe fanilor, vedetele si-au facut aparitia pe covorul verde in tinute de seara, dar si de scena, indraznete si extravagante, pozand in fata zecilor de fotografi si de reprezentanti Mass Media acreditati la eveniment.

Artisti de top precum Andra, Smiley, Delia, Elena Gheorghe, Alex Velea, Antonia, Holograf, What’s Up, Voltaj, Lidia Buble, DJ Sava, Shift, Maxim, Adrian Sina, alaturi de Anca Serea si de baiatul lor, Noah, Corina, Otilia, Raluka, Fly Project, Andreea Balan, Ami, Lora, Alina Eremia, Nicole Cherry, Sore, Puya, Doddy, Vescan, Mellina, Grasu XXL, Guess Who, Naguale, Kaira, Nicoleta Nuca, Lariss, Bere Gratis, Jo, Randy, Uddy, Nadir, Tiberiu Albu si Fameless au fost fotografiati si au acordat interviuri pe covorul verde, un concept unic in Romania, prezent doar la Media Music Awards.

Show-uri live, spectaculoase pentru 40.000 de spectatori

Gala Media Music Awards a adus pe scena din Piata Mare, pret de trei ore si jumatate, cei mai iubiti artisti ai momentului si cele mai mari hituri ale ultimului an.

In mijlocul unui spectacol de lumini, artificii, lasere si proiectii uimitoare, artistii au cantat live piesele cu care au dominat topurile radio si TV, spre bucuria celor peste 40.000 de oameni care au dansat si au cantat alaturi de ei.

Productia galei a fost spectaculoasa si a beneficiat de un sunet impecabil si un joc de lumini comparabil cu cel al marilor concerte internationale, dovedind ca Media Music Awards beneficiaza, an de an, de cel mai inalt grad de profesionalism.

Trofeele Media Music Awards 2015

La Media Music Awards au fost premiati artistii care au avut cele mai multe difuzari la radio si la TV in ultimul an, conform statisticilor realizate de Media Forest.

La editia din acest an, Delia a castigat sapte trofee, un numar record, multumita succesului de care s-a bucurat piesa ei, “Pe aripi de vant”. Smiley a excelat, la randul sau, plecand acasa cu cinci trofee.

Best Song – Pe aripi de vant (Delia feat. Kaira)

Best Female – Delia

Best Male – Smiley

Best Featuring – Delia feat. Kaira – Pe aripi de vant

Best Producer – Kazibo

Fastest Climber – Smiley

Best Video – Delia feat. Kaira – Pe aripi de vant

Best New Artist – Lariss

Fans Like Award – Andra

Media Forest Award – Delia feat. Kaira – Pe aripi de vant

Most Wanted Artist – Andra

Best Pop – Delia feat. Kaira – Pe aripi de vant

Best Rock – Dan Bitman – Si ingerii au demonii lor

MTV Award – Smiley

Coca Cola Award – Smiley

Kiss Award – Smiley

Best Show – Andreea Balan

Best Dance – Inna – Diggy Down (feat. Marian Hill)

Best Group – Voltaj

Best label – Cat Music

Best fan – Razvan Paltin

Best Youtube: Delia feat. Kaira – Pe aripi de vant

Media Music Awards 2015 a fost organizat de Asociatia Culturala Media Music Awards, prezentat de Coca Cola si sustinut de de MTV Romania si Kiss FM. Media Music Awards este un proiect cofinantat de Consiliul Local Sibiu prin Primaria Municipiului Sibiu.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ