Primăria Sibiu primește proiecte pentru Agenda Culturală, Sport și a Comunității

0

Primăria Sibiu investește 11,5 milioane de lei în evenimente culturale, sportive și comunitare. În acest sens, se primesc propuneri de proiecte pentru cele trei agende.

“Suma pe care am alocat-o din bugetul acestui an pentru proiecte culturale, sportive și com unitare este de 11,5 milioane lei. Invit operatorii să depună proiecte creative și inovative care să facă Sibiul dinamic și interesant atât pentru sibieni, cât și pentru turiști. Pentru că 2018 este anul Centenarului României sper ca instituții și operatori să depună proiecte prin care orașul să marcheze această importantă sărbătoare, mai ales pentru că Sibiul a jucat un rol important în Marea Unire. Așteptăm și proiecte cu caracter gastronomic în perspectiva Programului Regiune Gastronomică Europeană din 2019”, a explicat Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu.

Pentru a obține finanțare, proiectele depuse trebuie să fie conforme cu legislația în domeniu și cu ghidurile privind regimul finanțărilor nerambursabile din fonduri publice disponibile pe pagina principală a site-ului www.sibiu.ro. De aici pot fi descărcate cererile de finanțare pentru cele trei agende.

Termenele de depunere a documentelor completate în conformitate cu ghidurile sunt următoarele:

– Proiectele pentru Agenda culturală se primesc la sediul Primăriei Sibiu de pe str. Samuel Brukenthal, nr. 2, până în data de 22 martie, ora 13

– Proiectele pentru Agenda sport și Agenda Comunității se primesc la aceeași adresă până în 16 martie, ora 12

Informații suplimentare pot fi obținute prin email: agendaculturala@sibiu.ro, agendasportiva@sibiu.ro, și respectiv contracte.agende@sibiu.ro sau telefonic la 0269.208812.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ