Primarul Comunei Tîrnava intră săptămânal „în direct” cu cetățenii

0

Pleiner Norbert - Primar Comuna TîrnavaEdilul-șef al localității Tîrnava, Pleiner Norbert va intra în direct cu comunitatea locală, în fiecare sfârșit de săptămână. Acest lucru se va întâmpla prin intermediul rețelei de socializare facebook, în afara programului de lucru, obiectivul principal fiind un dialog direct cu cetățenii, cărora le va fi prezentat un raport de activitate săptămânal.

De asemenea, primarul va răspunde întrebărilor pertinente, ori după caz, va oferi soluții la problemele care vor fi sesizate.

Acest mod inedit de comunicare începe pe data de 2 septembrie și va avea loc în fiecare vineri, în intervalul orar 13:00-14:00.

„Doresc să precizez că am ales ziua de vineri pentru că este sfârșit de săptămână (de lucru) și am posibilitatea să vă spun ce am realizat în respectiva săptămână, precum și pentru faptul că vineri, programul de lucru se încheie la ora 13:00, astfel că sunt în afara serviciului, în timpul meu liber, atunci când voi discuta cu dumneavoastră!”, a explicat Pleiner Norbert, primarul Comunei Tîrnava.

Adresa de live este: www.facebook.com/pleiner.norbert

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ