Reluarea alimentării cu gaze naturale se va face începând cu ora 23:00

0

E.ON Distribuţie România informează că începerea reluării alimentării cu gaze naturale a consumatorilor de pe cele 76 de străzi din Mediaş afectate de sistarea programată anunţată de companie pentru lucrări de cuplarea a unor noi conducte la sistemul de distribuţie a gazelor naturale, nu a fost posibilă la ora anunţată iniţial, respectiv ora 17.

Din cauza unor dificultăţi de ordin tehnic, reluarea treptată a alimentării cu gaze naturale este preconizată pentru ora 23.

Compania îşi cere scuze consumatorilor afectaţi şi le reaminteşte să se asigure că toate focurile sunt închise, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute.

În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al E.ON Distribuţie la unul dintre numerele de telefon: 0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă) sau 0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Telekom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie).

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ