Renumitul Mircea Bravo prezinta Balul Liceelor. Vezi amanunte!

0

afis balul liceelor 2016Consiliul Local al Tinerilor organizează vineri, 24 iunie 2016, cea de-a șaptea ediție a Balului Liceelor. Tema din acest an va gravita în sfera muzicală, titlul acesteia fiind „Music Battle”.

Practic, fiecare dintre cele zece perechi participante vor reprezenta un gen muzical, încercând să înglobeze cat mai bine fiecare detaliu semnificativ, rezultând un spectacol adevărat, care are menirea de a promova diversitatea în cultura muzicială.

Surpriza din acest an a tinerilor constă în alegerea prezentatorului balului, acesta fiind Mircea Bravo, renumit pentru farsele sale promovate în mediul online.

De asemenea, cei care își vor cumpăra bilete la sală dar și la continuare și vor participa la ambele evenimente se pot bucura de o reducere de 50% la servicile pentru categoriile A și B ale Școlii de Șoferi Levy Car Mediaș, la intrarea la spectacol și continuare biletele fiind însemnate.

Sponsorul principal al balului este Școala de șoferi Levy Car Mediaș, care pe lângă reducerea de 50% pe care o acordă tuturor participanților la proiect oferă două școlarizări gratuite pentru cei care vor obține titlul de MISS&MISTER.

Spectacolul va avea loc la Sala Traube Mediaș începând cu ora 17:00. Continuarea balului va avea loc în Serabeva Club&Lounge începând cu ora 22:00 în aceeași zi.

Bilete se pot găsi în toate liceele din Mediaș la membrii CLT, dar de asemenea vor putea fi achiziționate de la intrările celor două locații.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ