Rotaract Club Medias sustine campania „Hraneste un zambet”

0

Astăzi, mai mulţi membri ai Clubului Rotaract Mediaş au făcut cumpărături în supermarket-ul Konsta Spledid pentru beneficiarii campaniei umanitare „Hrăneşte un zâmbet”, iniţiată de Consiliul Local al Tinerilor.

Implicarea clubului Rotaract în cadrul acestei campanii se datorează faptului că şi în această organizaţie există oameni cu inimă mare, voluntari generoşi, care pe lângă ajutorul financiar clădesc imaginea Consiliului Local al Tinerilor dar şi a campaniei umanitare „Hrăneşte un zâmbet”.

Este cea de-a treia ediţie în care Rotaract Club Mediaş susţine acest proiect iniţiat de tineri. Acest lucru nu este neaparat întâmplător. La nivel naţional Rotaract au iniţiat, în 2008, un proiect asemănător campaniei „Hrăneşte un zâmbet” şi care se numeşte „Astăzi tu dăruieşti”. Pentru a nu se suprapune proiectele celor două organizaţii de tineret şi pentru ca numărul beneficiarilor din oraş să nu scadă, cele două organizaţii au încehiat parteneriate, şi-au unit forţele în beneficiul medieşenilor.

Până în 01 aprilie şi voi puteţi dona. Vă îndemnăm să donaţi.

rotaract

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ