Sambata la Sibiu – Campionatul European de Karate Kyokushinkai

0
AGERPRES
AGERPRES

Sâmbătă 25 iulie, în sala polivalentă Transilvania din Sibiu vor fi prezenți un număr de 250 de sportivi din 12 țări pentru a participa la Campionatul European de Karate Kyokushinkai. Aceasta este a cincea ediție de Kata și Kumite pentru copii, juniori, tineret și seniori.

Participanții s-au înscris la nu mai puțin de 65 de categorii, iar la finalul zilei de sâmbătă va avea loc festivitatea de premiere și decernarea titlurilor de ‘Best Technique’, ‘Best Spirit’ și ‘Best Fighter’ pentru sportivii care au avut o prestație unică.

Campionatul European va fi supervizat de către Kancho Yoshikazu Suzuki, Președintele Federației Internaționale de Karate Kyokushinkai, care va sosi la Sibiu pentru a conduce și observa derularea acestor evenimente.

De asemenea, de miercuri până duminică, la Sibiu se va desfășura sminarul Internațional de vară IKOK Sosai 2015′, finalizat cu examen de centura neagră, condus de  Kancho Yoshikazu Suzuki, președintele Organizației Internaționale de Karate Kyokushinkai — IKOK Sosai. Evenimentul se va desfășura la Sala Polivalentă Transilvania Sibiu.

Sursa text: Agerpres

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ