Scoala Gimnaziala nr.7 sustine campania „Hraneste un zambet”

0

În cursul zilei de marţi, 16 decembrie 2014, mai mulţi elevi din clasa a VIII-a de la Şcoala Gimnazială numărul 7 din Mediaş au donat alimente neperisabile şi produse de igienă într-un supermarket din oraş. Acestea vor fi preluate de Consiliul Local al Tinerilor şi se vor fi distribuite elevilor cu o situaţie mai puţin favorabilă din Mediaş şi Ighişu Nou. Elevii au fost îndrumaţi şi sfătuiţi de către profesorul de religie, preotul paroh Gâdea Grigore Doru, să participe şi să susţină toate activităţiile filantropice din comunitate.

Campania „Hrăneşte un zâmbet” are ca scop susţinerea elevilor defavorizaţi şi a părinţilor care, în aşteptarea Sărbătorii Familiei, vor avea ce să pună pe masă. Campania va continua până în data de 5 ianuarie 2014, iar dumneavoastră, până atunci, sunteţi invitaţi să urmaţi exemplul eleviilor şi să donaţi.

„Salutăm iniţiativa voluntară a eleviilor Şcolii Gimnaziale nr. 7 şi o caracterizăm ca  speranţă a continuităţii implicării elevilor din şcoliile gimnaziale în activităţiile organizate de noi. Aceste acţiuni sunt foarte apreciate mai ales când provin din iniţiativele proprii ale celor mai mici decât noi, cu toate că aceste iniţiative sunt rezultatul procesului de educare la care şi profesorul de religie a contribuit. Le mulţumim eleviilor şi părinţilor acestora şi părintelui Gâdea Grigore Doru pentru implicare. ” a declarat primarul tinerilor, Sergiu Lazăr.

 CLT (4)

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ