Se lanseaza campania „Inchide ochii in fata drogurilor, deschide-i in fata sportului”

0

droguri-1355788483„Închide ochii în faţa drogurilor, deschide-i în faţa sportului” este denumirea simbolică a campaniei iniţiate de poliţiştii din cadrul Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Sibiu, o campanie de prevenire a delincvenţei juvenile şi victimizării minorilor.

Campania va fi lansată luni, 09 februarie şi se va desfăşura pe o perioadă de două săptămâni, respectiv 09-20 februarie.

Scopul campaniei îl reprezintă atragerea tinerilor spre implicarea în activităţi sportive, care să fie desfăşurate în detrimentul activităţilor de trafic şi consum de droguri. Pentru atingerea scopului propus, poliţiştii au organizat un concurs de fotbal-Cupa „Papageno-Hermannstadt”-concurs la care au fost invitate să participe echipe de fotbal (formate din 11 jucători fiecare) de la patru unitaţi de învăţământ gimnazial de pe raza municipiului Sibiu, judeţul Sibiu. De asemenea, vor fi desfăşurate activităţi de informare pe această linie în fiecare dintre unităţile de învăţământ partenere.

Pentru desfăşurarea în condiţii optime, activităţile propuse se vor desfăşura în incinta sălii de sport a Colegiului Naţional Pedagogic „Andrei Şaguna” din Sibiu, Aleea Turnu Roşu, nr. 2, în zilele de 09 şi 10 februarie, în intervalul orar 10:00-14:00.

Parteneri: Agenţia Naţională Antidrog–Centrul de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog, Asociaţia nonguvernamentală „ Papageno Hermannstadt”, Colegiul Naţional Pedagogic „Andrei Şaguna”, Şcoala Gimnazială nr. 1, Şcoala Gimnazială nr. 21, Şcoala Gimnazială nr. 23 şi Liceul Teoretic „C-tin Noica”.

Persoană de contact: cms. Stanciu Christian, Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii, I.P.J. Sibiu, telefon 0728/855612.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ