Se sistează gazul pe 29 de străzi din Mediaș

0

Serviciul de distribuţie a gazelor naturale va fi sistat joi, 18 aprilie, pe mai multe străzi din Mediaş.

Compania Delgaz Grid informează că pentru efectuarea unor lucrări de cuplare a unor conducte noi la sistemul de distribuţie este nevoită să sisteze temporar alimentarea cu gaze naturale joi, 18 aprilie, începând cu ora 9.00, pe următoarele străzi din municipiul Mediaş: Stejarului, Oituz, Iazului, Fântânii, Valea Adâncă, Alunului, Răchitei, Ulmului, Şerpuită, Pinului, Piatra Craiului, Buzdului, Seşului, I. B. Deleanu, Gheorghe Lazăr, Târgului, Alexandru cel Bun, Florilor, 9 Mai, Frasinului, Fagului, Principe St. Bathory, Carpenului, Căpşunilor, Plopului, Fundătura Plopului, Panorama, Virgil Popoviciu şi Marin Ciortea.

Reluarea serviciului de distribuţie a gazelor naturale se va efectua treptat, imediat după finalizarea acestor lucrări, cel mai probabil începând cu ora 18:00.

Compania solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute.

În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al E.ON Distribuţie la unul dintre numerele de telefon: 0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă) sau 0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Telekom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie).

Lucrările de cuplare a conductelor şi branşamentelor noi la sistemul de distribuţie constituie o etapă a unui proiect de investiţii al companiei Delgaz Grid care a vizat înlocuirea de conducte şi branşamente de gaze naturale în lungime de peste 3 kilometri pe străzile: Fagului, Plopului, St. Bathory, 9 Mai, Alexandru Cel Bun, Florilor, Panorama, Carpenului şi Frasinului.

Investiţia, în valoare totală de peste 1,8 milioane de lei, are ca scop îmbunătăţirea siguranţei şi a calităţii serviciului de distribuţie a gazelor naturale pentru clienţii din Mediaş.

Compania regretă disconfortul creat şi mulţumeşte pentru înţelegerea şi sprijinul acordat pentru desfăşurarea acestor lucrări.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ