SERVUS TRANSILVANIA FEST 2017: o nouă locație pentru o experiență completă

0

Cel mai divers festival al verii cuprinde, pe langa targul de mancare organica si produse handmade, peste 30 de trupe, printre care Persefone, Dirty Shirt, Poem, Kempes, Antract, Dordeduh, Platonic Band, Indian Fall, Still Awake, Bad Blood, For The Wicked si Iron Maidnem, precum si invitatii speciali: Ovidiu Lipan Tandarica si Tudor Turcu.

In urma numeroaselor voastre cereri si intrebari legate de posibilitatile de campare, va anuntam ca am mutat locatia festivalului, astfel incat campingul sa fie complet integrat zonei de festival. Noua zona de festival s-a marit astfel considerabil, iar accesul auto se face foarte usor, parcarea aflandu-se in imediata apropiere (va rugam sa consultati si descarcati harta si noile regulamente de camping si festival disponibile pe www.servustransilvaniafest.ro).

Situata in apropiere de Woistal, la intrarea in Biertan venind dinspre Medias si Sighisoara (DJ 141B), pe terenul de fotbal din Biertan cu acces de pe strada Lunca, zona de festival nou creata va mai cuprinde targul de mancare organica si produse handmade, standurile de merchandise, gulyas, bere si alte bauturi, un teren amenajat unde se pot desfasura activitati in aer liber, o zona de chillout, numeroase dusuri si toalete pentru confortul tuturor participantilor.

Ovidiu Lipan Tandarica la Servus Transilvania Fest 2017

In anul acesta, ne bucuram sa-l avem printre noi in seara de duminica, 20 august, pe unicul si inegalabilul #OvidiuLipanTandarica.

Pentru ca ne dorim sa fim o punte intre trecut si viitor, la cel mai tare concurs de trupe #newcomer de anul acesta, premiile Newcomer Band Contest vor fi decernate de o legenda vie a rock-ului romanesc, Ovidiu Lipan Tandarica.

De mai bine de 50 de ani, Ovidiu Lipan Tandarica contribuie la dezvoltarea si consolidarea scenei muzicale romanesti, fie ca vorbim de albumele sale solo, de formatiile Rosu Si Negru, Phoenix sau de colaborarile sale cu prestigiosi artisti romani si internationali (Gheorghe Zamfir, Grigore Lese, Stelu Enache, Marius Mihalache, Eruption, ELOY, cu Joachim Witt, Herman Rarebell de la Scorpions/Rated X si multi altii).

Antract, pe scena ST Fest 2017

Antract va canta la Servus Transilvania Fest 2017 pe 18 august. Antract este una dintre cele mai titrate formatii romanesti de rock care a impartit scena de-a lungul anilor cu nume grele ale rock-ului international precum Uriah Heep (1992), Jethro Tull (1994), Paradise Lost (1994), Ronnie James Dio (1998), Monster Magnet (1999), Metallica (1999) sau Helloween (2006).

Servus Transilvania Fest a ajuns anul acesta la cea de-a treia editie si se va desfasura intre 18 si 20 august in localitatea Biertan, judetul Sibiu.

Festivalul artistic cuprinde un concurs jurizat pentru 12 trupe de tip newcomer si 19 trupe in recital: Persefone (progressive metal, Andorra), Poem (progressive /alternative, Grecia) Dirty Shirt (crossover folklore metal, Romania),  Kempes (heavy metal, RO), Antract (pop/rock, RO), Platonic Band (bluess/jazz/rock, RO), Dordeduh (ethnic folklore metal, RO), Indian Fall (black metal, RO), Still Awake (rock/metal/prog, DE), For The Wicked (metalcore, RO), EvergreeD (metal, RO), Iron Maidnem – tribute Iron Maiden (heavy metal, HU), First Division (hardcore/metalcore, RO) Avator (thrash metal, DE), Still Crazy (hard rock, RO), Onenightstand (rock, RO), Scorn – tribute In Flames (melodic death metal, RO), Bad Blood (progressive/power metal, India) si Tudor Turcu (castigator X Factor Romania 2012), invitat special.

Targul de produse organice si hand-made va avea loc in interiorul spatiului de desfasurare a festivalului si reuneste peste 20 de producatori si artizani din regiune pregatiti sa ofere publicului preparate gustoase (de la zacusca si gemuri la branzeturi si mezeluri de cea mai buna calitate), precum si o gama larga de articole confectionate de mana din pasla, lana, lemn, sticla, ceramica, metal, impletite, brodate sau pictate cu motive traditionale sau artistice.

Gasiti noutati si mai multe detalii despre Servus Fest Transilvania pe pagina oficiala www.servustransilvaniafest.ro, prrecum si pa pagina noastra de Facebook.

Biletele se pot lua online prin retelele Eventim si Ambilet.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ