Sighișoara Food Festival 2022 continuă tradiția în Cetate!

0

Street Food Festival revine la Sighișoara și nu oriunde, ci între zidurile cetății medievale atât de mult admirate și iubite. Pe străzile înguste, printre clădirile care ascund atât de multă istorie.

În perioada 12-15 August 2022, organizatorii evenimentului te invită să nu îți faci alte planuri pentru că se întâmplă pentru al doilea an la rând cel mai gustos festival din toate timpurile.

Ce vei putea face?

Îți vei putea bucura papilele gustative cu mâncăruri din diferite colțuri ale lumii, vei putea participa la concursuri special gândite pentru tine, gurmandule ?, vei asculta muzică bună, vei bea băuturi delicioase și bineînțeles avem pregătite activități atât pentru tine cât și pentru copilașii tăi, pentru că DA, este un loc perfect atât pentru cei mici cât și pentru cei mari.

Te așteptăm cu locuri special amenajate pentru cumpărături de produse bio, tradiționale, locuri special amenajate pentru copii și bineînțeles locuri unde sa stai, doar să stai și să te relaxezi. Sună bine, nu-i așa ?„, este invitația organizatorilor.

Obiectiv Media te ține la curent cu toate informațiile!

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ