Șofer al societății Meditur agresat în cartierul Gura-Câmpului

0

Un conducător auto al societății de transport public (Meditur) a fost lovit în urmă cu câteva minute cu o sticlă de un individ încă neidentificat.

Incidentul s-a petrecut pe strada 1 Decembrie, în zona stației de autobuz.

La fața locului s-a deplasat o ambulanță SAJ și două echipaje de poliție.

UPDATE:

„În această seară, în jurul orei 21:30, prin apel 112, un bărbat a sesizat Poliția Municipiului Mediaș despre faptul că a fost victima unei agresiuni fizice. În urma intervenției și a primelor investigații desfășurate de către polițiști, s-a stabilit că, în jurul orei 21:25, pe strada 1 Decembrie din municipiul Mediaș, pe fondul unui conflict spontan, un localnic în vârstă de 50 de ani, posibil sub influența alcoolului, l-ar fi lovit cu o sticlă în zona capului pe un alt localnic, apelantul, în vârstă de 56 de ani. În urma agresiunii, victima a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale, în stare conștientă”, precizează Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Polițiștii medieșeni au deschis un dosar de cercetare penală privind săvarșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe, urmând a se stabili toate circumstanțele producerii acestui incident.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ