Soprana Anca Boieru concerteaza la Medias-“Classical Crossover”

0

afis anca boieru concertVineri, 4 septembrie, Joben Club and Lounge găzduiește un concert special. Este vorba despre “Classical Crossover”, susținut de soprana Anca Boieru. În acest sens, reprezentanții Asociației Culturale “Mediașul Nostru” îi invită pe medieșeni la relaxare și distracție.

Evenimentul este programat la ora 20:00, biletul de intrare este 10 lei, iar fondurile strânse cu această ocazie vor fi folosite pentru viitoare proiecte culturale medieșene.

Despre Anca Boieru

Anca Boieru s-a nascut la Medias, dar momentan locuieste in Canada. In perioada 2008-2015, Anca a sustinut peste 60 de concerte, majoritatea in Canada, abordand stilul classical cross-over; a cantat alaturi de cei de la Compact, Poesis si Mircea Vintila, cu care a ramas in bune relatii de prietenie. Medieseanca a studiat si a obtinut International Diploma in Music Performance, LTCL, cat si Advanced Certificate in Singing – la Trinity Guidhall College London, Marea Britanie si Advance Certificate in Voice la Royal Conservatory of Music, Toronto.

Anca Boieru a jucat diferite roluri in productii de opera si musical theatre, sustinute la Teatrul Leacock al Universitatii Mount Royal din Calgary, Canada si la Programul International de muzica (AIMS) din Eastbourne, Marea Britanie. Printre ele, se numara: Dido (”Dido si Aeneas” de Henry Purcell), Cleopatra (”Iulius Caesar” de George F.Handel), Violeta (”La Traviata” de Giuseppe Verdi), Mimi (”Boema” de Giacomo Puccini), Regina noptii (”Flautul fermecat” de W.A Mozart), Josephine (”HMS” de Gilbert si Sullivan), Sorge (”Faust” de Robert Schumann), Cinderella (”Into The Woods” de Stephen Sondheim si James Lapine).

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ