Spectacol de teatru în scop caritabil la Sala Traube | Vezi despre ce este vorba!

0

AMANTA, una dintre cele mai iubite comedii a ultimilor ani se joacă pe 1 septembrie la Sala Traube din Mediaș, începând cu ora 20:00.

Spectacolul, care a depășit 160 de reprezentații, toate cu un succes răsunător la public, aduce în atenția publicului un text clasic rafinat, într-o interpretare inegalabilă și promite două ore de hohote nestăvilite de râs în compania a cinci mari actori cu care altfel publicul din Mediaș are ocazia să ia contact doar pe micul ecran.

Adaptare după  Încurcă lume, de A.D.Hertz, comedia regizată de Armand Calinovici cucerește prin combinația de umor, răsturnări de situație care mai de care mai nebune și personaje de care publicul se va îndrăgosti la prima vedere. AMANTA invită spectatorii de toate vârstele la o întâlnire de neuitat cu o distribuție de zile mari: Monica Davidescu, Ileana Olteanu, Armand Calotă, Gavril Pătru și Ovidiu Cuncea.

Spectatorii care se grăbesc vor beneficia nu doar de un preț promoțional la bilete (25 lei/bilet), ci se vor bucura și de cadouri surpriză pregătite de organizatori pentru primii 150 de medieșeni care își achiziționează bilete.

Toate încasările rezultate din vânzarea biletelor sunt redirecționate în scop caritabil, pentru facilitarea accesului la educație a copiilor din Mediaș și localitățile limitrofe proveniți din medii de risc.

Biletele sunt disponibile online pe www.eventbook.ro. De asemenea, biletele pot fi rezervate și achitate cash la Poșta Română sau la terminalele SelfPay.

AMANTA este o producție a Fundației Elvira Godeanu, prezentată cu mândrie de Chat Noir COOLtural Events și Cultural.21.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ