Start GraduatE.ON 2023 – programul pentru absolvenții care au rezultate foarte bune la învățătură dar și preocupări și activități extra-curriculare

0

Start înscrieri pentru programul GraduatE.ON 2023!

  • Pot aplica absolvenți sau studenți din ultimul an, nivel licenţă sau masterat, din domeniile tehnic sau economic, care au rezultate academice remarcabile;
  • Înscrierea se face pe pagina oficială a programului, până în data de 23 aprilie a.c;
  • Studenții care se vor califica vor urma stagii de pregătire, având toate beneficiile unui angajat E.ON;

Astăzi dăm startul celei de-a XVII-a ediții a programului GraduatE.ON.

Programul este dedicat absolvenților sau studenților în an terminal, licență sau masterat în domeniul tehnic (inginerie, IT) sau economic, care au rezultate foarte bune la învățătură dar și preocupări și activități extra-curriculare cum ar fi cele de voluntariat, cele desfășurate în cadrul unor organizații studențești sau participarea la sesiuni de comunicări științifice. De asemenea, sunt necesare cunoștințe foarte bune de limba engleză precum și disponibilitatea de a călători și de a efectua stagii în diferite orașe din țară.

Înscrierile se fac până în data de 23 aprilie a.c., pe pagina oficială a programului. Procesul de recrutare implică mai multe etape de selecție și departajare, candidații fiind ghidați pe tot parcursul acestui demers.

Cei selectați vor urma stagii de pregătire în cadrul companiilor operaționale din Grupul E.ON România și vor fi îndrumați la fiecare pas de mentori dedicați care au menirea de a-i familiariza cu activitățile specifice departamentului ales. Totodată, participanții în program vor avea beneficiile pe care le are fiecare angajat E.ON.

De la debutul acestui program, s-au angajat în cadrul companiilor E.ON din România peste 165 de tineri absolvenți. Aproximativ 80% dintre aceștia au ales să își construiască mai departe o carieră în cadrul Grupului E.ON și mai mult de jumătate au ajuns să coordoneze echipe sau proiecte.

Mai multe informații despre GraduatE.ON sunt disponibile aici.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ