Stefan Stan, primul concurent la „Ferma Vedetelor”!

0
www.paginademedia.ro
www.paginademedia.ro

Ștefan Stan, cel care a câștigat marele premiu în primul sezon al Vocii României, va păși în Ferma vedetelor, emisiune ce va fi difuzată la Pro TV. El este primul nume din lista celor 12 vedete care vor locui timp de trei luni, izolate, la fermă, în condiții de acum 100 de ani, anunță postul de televiziune.

Ștefan Stan: „Am acceptat să fac parte din acest proiect pentru că îmi plac foarte mult provocările, iar acest format reprezintă o provocare în adevăratul sens al cuvântului. Cred că o să fie foarte greu și cu cât voi sta mai mult la Fermă, cu atât va fi mai dificil. Nu te lupți doar cu oamenii de acolo și cu caracterele lor, ci și cu timpul. Pe lângă acestea, mai sunt alte multe impedimente, precum lipsa de hrană, electricitate, internet, dar cea mai importantă: lipsa confortului de acasă”, declară Ștefan Stan.

Iulia Vântur, prezentatoarea emisiunii, îi va aduce pe telespectatori în fața televizoarelor de luni până joi și sâmbăta, de la 20:30. Publicul va fi martor la viața de la fermă și va descoperi cum vor face față provocărilor, cele 12 vedete obișnuite cu o viață plină de comfort.

Sursă text: Paginademedia.ro

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ