Teatrul T.a.C.T. Sighişoara ajunge la Mediaș | Vezi amănunte!

0

Casa „Schuller” din municipiul Mediaş este joi, 28 februarie 2019, gazda piesei de teatru „Prah”, de Gyorgy Spiro, regia: Cristian Ioan.

Publicul medieșean este invitat să urmărească o piesă despre „sărăcia cronică”, despre oamenii care nu-şi pot depăşi condiţia orice s-ar întâmpla. O comedie despre dificultatea noastră de a ne adapta la noi situaţii, chiar dacă acestea par, la prima vedere, favorabile nouă şi celor apropiaţi.

Titlul este împrumutat de la o cutie de cacao, Prah, ce se găseşte în dulapul din bucătăria unei familii de oameni săraci. Un titlu banal, cu o încărcătură simbolică însă în derularea evenimentului ce bulversează traiul zilnic al modestului cuplu: câştigarea unui premiu la un joc, destul de mare, încât să le schimbe viaţa celor doi şi să-i situeze pe altă treaptă a condiţiei lor sociale. Apar proiecţiile de viitor, discuţiile contradictorii, developări din trecut, cearta până la despărţire...”, declară organizatorii.

Casa Schuller, joi, 28 februarie 2019, ora 18:00.

“PRAH”, de Gyorgy Spiro;
Regia: Cristian Ioan
Distribuţia: Gianina Iconaru
Ştefan Abrudan
Grafică: Dan Todea
Asistenţă tehnică: Daniela Costea
Valentin Marcoş
Adrian Melinte

INFO:

T.a.C.T. Sighişoara este un teatru independent care a luat fiinţă în anul 2007 şi care se adresează spectatorilor de toate vârstele , producţiile teatrului sighişorean fiind apreciate de către publicul din ţară, dar şi de către publicul de origine română prezent la reprezentaţiile susţinute în cadrul turneelor din străinătate.

Pagina evenimentului

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ