Vechea metropolă de Vin a Transilvaniei și-a revendicat numele

0

După 15 ani de la startul inițiativei, s-a reușit reconstrucția și înregistrarea unui portofoliu de 9 mărci cu umbrela “Vechea Metropolă de vin a Transilvaniei” și 3 branduri subsidiare “Ambrosi”, “Caspari” și “Schmecker”, ultimele 2 certificate eliberate de OSIM fiind Emblema Ambrosi și marca Schmecker !

Tavi Isăilă, proprietarul întregului portofoliu aduce la cunostinta celor interesati ca “elemente” ale unei embleme nu exista in zona comerciala, exista doar marci inregistrate, iar sigiliul Mediasului de la 1549 este element de patrimoniu national nu este o emnblema si este interzisa folosirea acestuia in zona comerciala prin Legea 26/2008 privind protejarea patrimoniului cultural imaterial.

La orice derapaj se va reactiona ca atare de proprietarii marcilor afectate ale reconstructiei istoriei Vechii Metropole de vin a Transilvaniei!

„Ne dorim in echipa reconstructia Metropolei de vin, singura de acest fel din Europa, dar nu vom permite “imprumutul” muncii de 15 ani de catre cineva care considera normal acest lucru. Munca si ideea trebuie respectate ca atare si invitam pe cei care considera altcumva sa-si construiasca/reconstruiasca propria poveste/marca”, declară Tavi Isăilă.

În paralel, se durulează proiectul “Weinfest Medias”, la fel marcă înregistrată.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ