VIDEO: Cum au primit mediesenii o noua teapa de la Gospodaria Comunala

0

strada praf medias„Încercăm o abordare nouă, eficientă, bazată pe profesionalism și pe produse de calitate”. Declarația îi aparține fostului director al Gospodăriei Comunale, actual purtător de cuvânt al societății, Gabriel Hoisan, care explica în data de 27 august 2015, în cadrul unei conferințe de presă, cum medieșenii o să primească o nouă țeapă.

În fapt, a fost vorba despre a patra promisiune de începere de asfaltare a unor străzi din oraș, mai precis, Gabriel Hoisan a precizat că:

„În luna septembrie vor fi aşternute covoare asfaltice pe străzile Brateiului-integral, Axente Sever de la intersecţia cu strada Păcii până la intersecţia cu strada Avram Iancu, Târgului-parţial de la numărul 40 al străzii Buzdului până la intrarea în strada Gheorghe Lazăr. De asemenea, strada Ioan Corvin va fi asfaltată integral, urmând să fie înlocuite bordurile şi trotuarul, la fel şi pe strada Dârstei, care va fi asfaltată integral, iar bordurile şi trotuarul vor fi înlocuite. Asfaltată integral va fi şi strada Timiş, iar strada Turda va fi asfaltată parţial de la intrarea de pe strada Clujului până la intersecţia cu strada Feleac”.

Evident că promisiunea nu a fost onorată nici de această dată și probabil că nici nu va fi anul acesta, având în vedere condițiile meteorologice anunțate de ANM.

Obiectiv Media a încercat să obțină un punct de vedere (o replică la cele menționate mai sus), însă purtătorul de cuvânt a avut telefonul închis, marți, 29 septembrie 2015, în timpului programului de serviciu, iar astăzi, 30 septembrie, nu a răspuns la telefon.

Oricum, medieșenii sunt sătui de promisiuni neonorate, mai ales că ei sunt cei care scot bani din buzunar, atunci când merg cu mașina într-un service auto. Operatorul de drumuri funcționează (dacă funcționează) în folosul oricăui, dar nu în interesul locuitorilor acestui oraș.

De-a lungul timpului am văzut asfaltări de ploaie sau ninsoare, marcaje rutiere peste gropi, treceri de pietoni cu sfârşit în zid, şanţ, ori cap de pod, treceri de pietoni care pleacă din rondul de flori şi se sfârşeşte în acelaşi loc, stradă care a crăpat la doar două luni de la asfaltare sau indicator “Parcare” între două indicatoare de „Oprirea interzisă”.

Vă invit să urmăriți declarația integrală a lui Gabriel Hoisan, din data de 27 august 2015.

https://youtu.be/-2OlPnIS9hc

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ