VIDEO: „E furtună între noi”, noul cântec al formației Taylor

0

„E furtună între noi”, cel mai nou single Taylor extras de pe albumul „Dincolo de Măşti”, a avut premiera sâmbătă, 29 ianuarie.

Este cel de-al patrulea single Taylor, extras de pe albumul „Dincolo de măști”, ce urmeaza a fi lansat, intr-un concert la clubul The Pub Universitatii, in Bucuresti, in data de 4 martie 2022, un cantec compus de Codrut Croitoru pe versurile vechiului sau colaborator Marius Ionescu., cu un mesaj emotionant si cu un sound aparte, un cantec care ii va trece pe ascultatori prin mai multe stari, de la liniste la zbucium, de la melancolie la speranta.

Muzica si vocea lui Codrut Croitoru imbinata cu mesajul puternic al textului lui Marius Ionescu, cu sensibilitatea chitaristica a lui Florin Laghia, cu o sectie ritmică sudată alcatuita din basistul Victor Iovan si tobosarul Marius Vintila, si cu corul feminin cantat de vocile surorilor Alexia si Bianca Stefan, alcatuiesc reteta completă atât a acestui cantec, cat si a intregului material discografic ce urmeaza a fi lansat.

Este vorba desre discul „Dincolo de masti”, un album-conceptual, care spune o poveste cap-coada, o poveste atat de valabila si adecvata vremurilor pe care le traim, o poveste a carei personaj principal este insusi Adevarul, care rataceste in aceasta poveste care e una atat a mastilor fizice pe care le purtăm de la inceperea pandemiei cat si a mastilor metaforice, pe care le purtam pe rand, sub diverse forme si cu diverse ocazii.

Toate cantecele Taylor sunt compozitii semnate de compozitorul Codrut Croitoru(ex-Compact B, ex-Schimbul3, ex-The Crown) care este totodata si solistul vocal si unul dintre chitaristii formatiei.

Codrut Croitoru a activat de-a lungul anilor in formatii precum The Crown, Compact B si Schimbul 3, iar in prezent, pe langa activitatea din proiectul său Taylor, colaboreaza ca solist si cu Pasarea Rock.

Despre:

În deșertul unei lumi in care tendințele spre dezumanizare și robotizare sunt la ordinea zilei, Taylor reprezintă o oază, o usă deschisă tuturor celor ce vor să îi calce pragul pentru a indrăzni să rămână umani si să traiască.

Componența formației:

Codruț Croitoru – solist vocal, chitară, synth, compoziție

Florin Laghia – chitară

Victor Iovan – chitară bass

Marius Vintilă – tobe

Alexia & Bianca Ștefan – backing vocals

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ